با نام خدا در ابتدا متن و کلام ، زینت بدهم به نام آن خالق تام ، در محضرتان سپس کنم روی خلوص ، با عشق و ارادت و ادب ، عرض سلام. سلام به یکایک شما خوبان و دوستان گرانقدر. امیدوارم که جسم و روحتون سالم و قلبتون آکنده از عشق باشه. من، حدیثه زارعی ، خیلی خوشحالم که موفق شدم از این جا ، یعنی از یازدهمین جشنواره ی مجریان و هنرمندان صحنه ی ایران باهاتون صحبت کنم. اول از همه خیر مقدم عرض می کنم خدمت شما عزیزان و داوران گرامی خیلی خوش آمدید. مقدم خیر شما باد گرامی به همه این چنین عهد و وفا رنگ خدایی دارد به افتخار خودتون
اما رشته ی کلام رو کوتاه می کنم و صحبت اصلی رو آغاز امروز می خوام از طرف یه قشر مستعد و پرشور و با جمعیتی نزدیک به ۱۵ میلیون نفر باهاتون صحبت کنم. قشری که علی رغم اهمیت زیاد کمتر بهشون پرداخته میشه. قشری که توانایی وسرمایه های درونی زیادی داره اما در اکثر مواقع توانایی هاشون نادیده گرفته میشه. قشرنوجوان.
سروران گرانقدر ! فکر می کنید چقدر توی جامعه ی ما به نوجوان ها توجه میشه؟ اصلا تا حالا فکر کردید چرا ۷۵ درصد از کسانی که روزانه خودکشی می کنند بین سنین ۱۰ تا ۲۰ سال هستند؟
یا تاحالا فکر کردید چرا ۱۴ درصد معتادان توی کشور ما رو افراد ۱۵ تا ۱۹ ساله تشکیل دادن؟
گفتن این آمار به زبون راحته اما درکش سخته و این فقط یک قطره است از دریای معضلاتی که نوجوانان همسن و سال من باهاش درگیرن..
چرا نوجوانانی هستند که به خاطره پدر و مادرشون از خونه فرار می کنند؟
چرا نوجوانانی هستند که از ترس قبول نشدن تول کنکور و سرزنش های خانواده، قضاوت های جامعه و نگاه های اطرافیان افسردگی میگرند؟
چرا نوجوان هایی هستند که سالهای طلایی عمرشون رو دارند توی کانون اصلاح و تربیت می گذرونند؟
چرا ؟ مقصر کیه؟ شما میدونید؟ خانم دکتر علومی یزدی شما چی؟شما می دونید ؟
خودش خانواده مدرسه دوست جامعه ،نمی خوام بگم همه ی ما چنین وضعیتی رو داریم، نه! اما طبق اون چیزی که من می بینم خیلی هامون آسیب دیدیم. ما آسیب دیدیم از آموزش و پرورشی که خلاقیت و اعتماد به نفسمون رو از ما گرفته.
از جامعه ای که ما رو از خودش میرونه. جامعه ای که نسل من رو گودزیلا خطاب میکنه و من از ، علی لندی ممنونم که ثابت کرد گودزیلاها همیشه هم بد نیستند!
یادمون باشه شرایط برای نوجوونی که در این سن با خودش درگیر میشه تا ماهیت خودش رو پیدا کنه سخت هست. سخت ترش نکنیم و بیشتر بهشون اهمیت بدیم.
اما چطوری؟
سوال خوبیه
من به نمایندگی از تمام هم نسل های خودم از تمام سازمان ها و نهاد های مرتبط تقاضا دارم برای آموزش خانواده ها اقدام کنه. بزرگترین مشکل من نوجوان به شکافِ عمیقی که بین خودم و والدینم می بینم برمیگرده .شکافی که ما رو از هم دور کرده .
همه ی ما نیاز به مشاور داریم. نیاز به معلم داریم. نیاز داریم کسانی به ما یاد بِدن چطور باید با این شکاف رو به رو بشیم. چطور انسان آن سوی این شکاف رو بشناسیم و درک کنیم.
و همچنین درخواستی دارم از مسئولان بخش آموزش و پرورش ، کمی مهربان تر. این نوجوان مضطرب فرزند شماست…
امام صادق (ع)می فرمایند
نوجوانان رو دریاب زیرا آنها به کارهای خیر سریعتر روی می آوردند.
خیلی ممنون و سپاس گزارم از تک تک شما خوبان که تا انتهای اجرا همراه من بودید حرف هامو شنیدید. سپاس ویژه از عوامل جشنواره ی مجریان بابت تدارک این برنامه ی باشکوه.
زلف سخن چو پیچید در زلف ماهرویان / گفتار نمی پذیرد پایان تا قیامت
صد حیف که فرصت کم است من مجبور به خداحافظی. به افتخار تمام جوانان و نوجوانان سرزمینم ایران.
متن مجری شرکت کننده : حدیثه زارعی
بخش رقابتی : مجری گری (جوان )
نوع رویداد : همایش
نام رویداد : همایش ملی روزنوجوان
موضوع اجرا : دغدغه نوجوانان
مشاور:فائزه فتاحی
متن: حدیثه زارعی ، زهرا خادمی ، صبا سجادیان
کد متن : 11.13
رییس یازدهمین جشنواره ملی سعدی : دکتر فریبا علومی یزدی
برگزار کننده : موسسه شهریاران سخن (مدرسه سخن ) و باشگاه مجریان و هنرمندان صحنه ایران (ایران مجری)
حق مالکیت متن متعلق به سایت سخنوری است و هرگونه کپی برداری و انتشار این متن در هر وب سایتی ، مشمول قانون جرایم رایانه ای خواهد شد .
ای رویداد در #جشنواره_ملی_سعدی به روی صحنه رفت و موفق به کسب دیپلم افتخار بیست مجری برتر شد